Vielsesringe, der passer til jeres store dag

Ringer kirkeklokkerne snart? Hos Ringstedet Guld, Sølv Og Ure kan du finde de fineste vielsesringe. Vi er placeret i Ringsted, hvor vi både vejleder lokale og kunder fra Borup, Haslev og andre omkringliggende byer, når de er på udkig efter de helt rigtige ringe til brylluppet.

Det er lidt af en tillidssag at vælge vielsesringe. Skal det være vielsesringe i guld eller sølv? Skal der være diamant på? Skal de være håndlavede? Der kan være mange spørgsmål. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette løsning, der passer til dine drømme og behov.

Find både forlovelsesringe og vielsesringe hos os

I vores forretning kan vi både hjælpe, hvis du er på udkig efter en forlovelsesring til din udkårne eller guldringe til den store. Vi er specialiseret i både vielsesringe og forlovelsesringe i forskellige materialer. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Guld
  • Hvidguld
  • Sølv

Uanset om du er til de traditionelle vielsesringe og forlovelsesringe i guld, eller du er til noget mere unikke designs, kan vi hjælpe dig. Vi kan vejlede dig til at vælge det sæt vielsesringe, der passer til dig og din udkårne. Har du ønsker om håndlavede vielsesringe, kan vores guldsmed hjælpe dig med et design efter dine drømme.

Hvad koster vielsesringe?

Prisen for vielsesringe er meget forskelligt. Det kan kort sagt gå begge veje. Det afhænger meget af, hvilke materialer I ønsker, størrelsen, og om der skal ædelsten på. Vi har vielsesringe i forskellige priskategorier. Vi kan derfor sagtens hjælpe med billige vielsesringe, der stadig ligner en million. Når vi vejleder, tager vi både højde for ønsker og budget.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette vielsesringe? Kontakt os på telefon 61 20 05 17, skriv en e-mail til ringstedetguldsoelvure@outlook.dk eller kom forbi vores butik.

Ringstedet Guld, Sølv Og Ure Ap​S​

CVR: 38908871

Adresse:

Klosterparks Alle 10

4100 Ringsted

Rutevejledning

​Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 10.00 - 19.00

Lørdag: ​10.00 - 16.00​

Søndag: ​11.00 - 15.00​

Kontakt os direkte

Telefon

61 20 05 17

E-mail:

Send e-mail