​Håndlavede smykker af erfaren guldsmed

​Overvejer du at få lavet et håndlavet smykke? Hos Ringstedet Guld, Sølv Og Ure kan vi tilbyde dig håndlavede smykker. Vi hjælper kunder fra Ringsted, Borup, Haslev og omegn i vores forretning i Ringsted.

Vores guldsmed kan hjælpe dig med håndlavede smykker. Du kan komme med dine idéer og drømme, hvorefter vores dygtige guldsmed, Helle, hjælper dig med et unikt design. Helle har mere end 20 års erfaring. Hun kan bl.a. hjælpe dig med håndlavede smykker både i guld og sølv.

Bring gamle smykker til live igen

Når du ønsker håndlavede smykker, er der mange forskellige muligheder. Du har bl.a. mulighed for at komme med gamle smykker, som Helle kan lave om til helt nye designs efter dit ønske. Det kan f.eks. være et gammelt arvestykke, du ønsker at give nyt liv.

Vi gør meget ud af at give dig muligheden for at få personlige smykker. Sammen finder vi frem til, hvad der er den bedste løsning for dig. Når du vælger håndlavede smykker, får du noget helt unikt, som kun du har. Vi gør dine drømme om et håndlavet smykke til virkelighed.

Kontakt os og høre mere om håndlavede smykker

Det meste er muligt, når du henvender dig til os med ønsket om håndlavede smykker. Vi kan designe det efter dine præferencer f.eks. i forhold til materialevalg og farver. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med håndlavede smykker, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved henvendelse i vores butik.

Du kan ringe til os på 61 20 05 17 eller skrive til vores e-mail ringstedetguldsoelvure@outlook.dk

Ringstedet Guld, Sølv Og Ure Ap​S​

CVR: 38908871

Adresse:

Klosterparks Alle 10

4100 Ringsted

Rutevejledning

​Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 10.00 - 19.00

Lørdag: ​10.00 - 16.00​

Søndag: ​11.00 - 15.00​

Kontakt os direkte

Telefon

61 20 05 17

E-mail:

Send e-mail